Wie is Amber van Geert?

Amber van Geert is vooral bekend geworden als deelneemster van Temptation Island seizoen 12. Via dit programma ontmoette ze ook haar huidige vriend Arda. Tijdens het programma was hij nog samen te zien met zijn vorige vriendin, Elke, maar aan die relatie kwam een einde. Na Temptation Island heeft hij contact gehouden met Amber en vanuit daar is het allemaal verder gegroeid. Nu hebben ze samen een zoontje van 2 jaar genaamd Amari.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Van Geert (@ambervgxx)

Amber is een succesvolle onderneemster

Amber is ook een zeer succesvolle onderneemster. Ze is namelijk CEO van haar eigen bedrijf Fashion Addicts. Dit is een online kledingwinkel met kleding en accessoires voor vrouwen. Ze heeft het opgericht om mode voor iedereen makkelijk toegankelijk te maken. Op de site kunnen vrouwen ook de laatste trends voor een betaalbare prijs vinden. Zelf staat Amber model voor haar eigen business en organiseert ze giveaways, waarmee je leuke producten kan winnen.

Naast onderneemster is Amber ook een influencer. Ze heeft bijna 92.000 volgers op Instagram en deelt regelmatig een foto met haar vriend Arda, zoontje Amari en hun leven. Om de perfecte feed te krijgen let ze erg op kleurgebruik. Sta daarom niet raar te kijken als ze een foto plaatst in een knalroze bikini. De mannen die haar volgen kijken met plezier op haar Instagram en dat is geen verrassing. Ze post namelijk vaak foto’s in een bikini of lingerie. Soms in de spiegel en andere keren op het strand of op vakantie.

Hieronder vind je een aantal foto’s van haar Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Van Geert (@ambervgxx)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Van Geert (@ambervgxx)