Kijkers onder de indruk van Amber

Amber Tromp Meesters deed dus mee aan het datingprogramma Lang Leve de Liefde en viel goed in de smaak bij de kijkers. Niet zo gek ook, want het is ook wel een prachtige vrouw met die mooie blonde krullen. Ze was te zien in een van de meest recent afleveringen en bracht bij heel wat mannen het hoofd op hol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Ink Meesters (@inkmeesters)

Lang Leve de Liefde

Voor wie het niet zo heeft met de reality shows op tv zullen we eerst nog even uitleggen wat Lang Leve de Liefde is. In het programma overnachten twee kandidaten samen in een huis en ze moeten zich daar zelf weten te vermaken. Bijvoorbeeld door elkaar te leren kennen, samen eten klaar te maken of andere dingen te doen. Na 24 uur is het tijd voor de grote vraag: willen ze langer blijven of gaan ze naar huis. Blijven ze? Dan wordt de volgende dag dezelfde vraag gesteld, totdat ze vijf dagen samen hebben doorgebracht. Als ze dat volhouden gaan ze samen een weekendje weg om elkaar nog beter te leren kennen.

Met Ambers match van Lang Leve de Liefde was het overigens geen succes, dus Amber is voor zover we weten nog altijd single. Zij en haar date waren het onder andere niet helemaal eens over hun kinderwens. Zelf heeft Amber al een zoontje van zeven.

Ambers grote passie: tatoeƫren

Amber Tromp Meesters lijkt het best goed voor elkaar te hebben. Ze heeft namelijk haar eigen tattooshop. De 31-jarige tattoo artist opende in 2019 haar eigen shop in Haarlem, Ink Meesters. Ze heeft natuurlijk de perfecte achternaam om een tattooshop naar te vernoemen. Voordat ze Ink Meesters opende, werkte ze bij verschillende andere tattooshops. Tatoeƫren is haar passie en je kunt bij Amber terecht voor zowel grote als kleine tatoeages, al staat ze bekend om haar dunne en fijne lijntjes.

Naast tatoeages zijn er echter ook nog hele andere kiekjes op haar Instagram te vinden. Amber showt maar al te graag haar outfits en poseert regelmatig in een leuk jurkje of mooie bikini. Bekijk hieronder nog een paar foto’s van Amber:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Ink Meesters (@inkmeesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Ink Meesters (@inkmeesters)