Wie is Amber Celine Wattimena?

De 28-jarige Amber Celine Wattimena is een hele mooie verschijning met een gevoel voor mode, want op iedere foto is haar stijl echt on fire met een spannend randje. Door haar liefde voor fashion heeft Amber hier dan ook haar werk van gemaakt en heeft zij samen met haar zus Loïs hun eigen kledingmerk LA Sisters, en met succes,

Veel knappe dames als Rose Bertram en Famke Louise worden regelmatig in hun kleding gespot. Ook was Jutta Leerdam onlangs in een jurk van de zussen te zien terwijl zij samen met Jake Paul in Amerika is. Kortom, hun kleding valt goed in de smaak bij bekende personen.

Amber haar sociale media-kanalen

Door haar gevoel voor stijl en haar groeiende bedrijf gaat Amber Wattimena op sociale media dan ook niet onopgemerkt voorbij. Zo heeft ze inmiddels ruim 92.000 volgers op Instagram, die zij veelal voorziet van de mooiste plaatjes tijdens shoots voor haar eigen kledingmerk. Ook verrast zij ons regelmatig met jaloersmakende vakantietrips naar onder andere Bali, Aruba en Saint-Barthélemy.

Ondanks alle plaatjes tijdens haar tripjes zien we dat Amber op Instagram ook laat zien dat zij een echte business women is. Met haar afgetrainde figuur, bruine lokken en donkere ogen maakt ze grote indruk. Wij kunnen wel stellen dat deze verschijning ons hart gestolen heeft en daarom hebben wij een selectie van Amber Celine Wattimena haar mooiste foto’s op Instagram voor jou op en rijtje gezet. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber Celine Wattimena (@amberceline)