Hints in Squid Game onthulden wat het einde zo zijn.

Als je de allerlaatste aflevering van Squid Game hebt gezien, onthullen ze uiteindelijk de grote plottwist: de oude kleine man is niet zo vriendelijk als hij op het eerste gezicht lijkt. Maar als je scherp was, had je het waarschijnlijk zien aankomen. Alles, van de spelletjes die ze speelden tot het nummer dat de oude man heeft, zijn al aanwijzingen voor het einde van de serie.

Onder andere is te zien dat in het archiefboek, waarin alle deelnemers staan, geen pagina zit van nummer 001. En ja hoor, je raadt het al: dat is het nummer van de oude man. Maar de aanwijzing die de laatste tijd veel te zien is op TikTok, is te zien in de aflevering waarin ze touwtrekken. Je kunt zien dat de oude man de enige is die geen metalen slot op zijn handboeien heeft. Dus stel dat zijn team had verloren, dan zou de oude man de enige zijn geweest die niet met hen ten val was gekomen.

Hieronder kun je de originele Tiktok zien die het aanwijst en ook een YouTube-video die alles uitgebreid uitlegt.

@jinenieThere were so much clues 😭 ##foryoupage ##squidgame ##squidgameedit ##netflix ##viral ##bts ##squidgamenetflix ##kdrama ##korean ##kdrama♬ She Knows – J. Cole

 

Wil je nou meer weten over de bizarre wereld van het Squid Game? Er is nog een theorie die de monden laat openvallen over hoe de deelnemers gekozen worden.