‘All In’ is een onvergetelijk liefdesverhaal

Ron Simpson kenden we al als ondernemer en oprichter van het razend succesvolle The Avocado Show, maar vanaf nu ook als auteur. Sinds vandaag ligt zijn boek ‘All In’ in de winkels. Het boek is gebaseerd op het waargebeurde liefdesverhaal van zijn ouders, die 48 uur na hun eerst ontmoeting met elkaar trouwden en nu al bijna 48 jaar samen zijn. De waargebeurde feiten heeft Simpson gecombineerd met een eigen dosis fantasie, waardoor er een onvergetelijk liefdesverhaal is ontstaan.

Liefde op het eerste gezicht

Het stel waar ‘All In‘ om draait bestaat uit Trev en Nour. Trev is een soldaat en op weg naar huis. In een bus die door Londen rijdt komt hij de jonge Nour tegen, die in het bijzijn is van haar moeder. In een opwelling besluit hij het meisje mee uit eten te vragen. Het feit dat óók haar moeder aanschuift, zorgt voor hilarische momenten. De dag na het diner en de daarop aansluitende avond, dreigt een einde te komen aan de opbloeiende vlinders. Nour en haar moeder blijken namelijk op doorreis te zijn naar Tel Aviv. Gedreven vanuit de angst dat hij haar nooit meer zal terugzien, besluit Trev all in te gaan.

all in

Een boodschap om te delen

De verschillende hoofdstukken gaan gepaard met tijdsaanduidingen, wat zorgt voor overzicht. De snelheid waarmee ze op elkaar verliefd worden en bijbehorende stappen voeren de lezer mee op een tocht die ongelofelijk snel weg leest. Geen onnodige details, maar vlotte gesprekken en een aantal leuke plotwendingen (zo is er een hulpvaardige vreemdeling op het vliegveld wanneer alles dreigt te mislukken). Met zijn boek lijkt Ron Simpson een duidelijke boodschap uit te dragen: als je de liefde vindt, ga dan all in. De liefde moet worden gevierd, ervaren en worden doorgegeven. ‘All In’ is hiermee het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, om zelf te lezen of aan wie dan ook te geven die een beetje liefde kan gebruiken. Het boek is online te bestellen en ligt vanaf vandaag in de winkel.