Soms kan het even niet anders dan dat je met de fiets naar je werk moet. De bussen rijden niet of je partner heeft de auto die dag nodig om ergens iets op te halen. Wij als Nederlanders zijn echte fietsers. Afgelopen jaar werd er zelfs nog een schatting gedaan naar hoeveel fietsen er in totaal in Nederland zijn: 23 miljoen fietsen. Met 17 miljoen inwoners hebben we daarmee genoeg fietsen voor iedereen. Maar als je dan één van die fietsen pakt, wil je natuurlijk wel droog blijven in een plensbui. De parapluhouder van AliExpress is dan de oplossing.

Fietsen als het regent, de nachtmerrie voor velen

Wanneer je naar je fiets kijkt, ben je dan tevreden? Of kan hij wel een upgrade gebruiken? Om het je allemaal wat comfortabeler te maken kan je bijvoorbeeld een kit kopen waarmee je een e-bike van een fiets kan maken.

Daarnaast zijn spatborden wel handig als je door de regen gaat fietsen. Maar om helemaal comfortabel en droog op je bestemming aan te komen, is deze parapluhouder echt een must-have voor op je fiets.

parapluhouder op fiets

Parapluhouder voor op je fiets

Met deze parapluhouder is het voorbij met de gevaarlijke capriolen op de weg. De fiets parapluhouder doet al het werk voor je, het enige wat jij hoeft te doen is de paraplu openklappen en vastzetten in de parapluhouder. Je monteert de parapluhouder aan het stuur van je fiets. Daarna kan je hem helemaal verstellen zodat de paraplu precies zó gemonteerd is dat je lekker droog blijft.

parapluhouder flexibel

Parapluhouder

RVS €8.88 Shop nu

Check deze link om hem te bestellen

Je kan het beste je paraplu zo hoog mogelijk zetten, zodat je goed zicht blijft houden op de weg en je omgeving. Daarnaast kan je het beste een storm bestendige paraplu kopen, zodat hij niet de hele tijd wind vangt en omhoog klapt.

De parapluhouder is op AliExpress te bestellen

Het grote voordeel is: je kan de gadget gewoon bij onze Chinese vrienden kopen op AliExpress. Voor omgerekend €8.88 ben je al trotse eigenaar van een RVS parapluhouder.