Ideaal voor een unieke date?

Ga jij binnenkort op een date? Het is super lastig om te kiezen wat je dan gaat doen. Je wil natuurlijk wel iets doen wat jouw date bij blijft en waar jullie (als alles goed loopt) over een lange tijd het nog zouden kunnen hebben. Dan het automatras van de AliExpress super handig voor deze date. De AliExpress verkoopt dus een opblaasbaar automatras. Het is een luchtbed die je op de achterbank en in de kofferbak kan plaatsen zodat je achterin kunt liggen/zitten. Hoe leuk is het dan om tijdens je date eerst ergens heen te rijden, te wandelen en dan in de avond achterin de auto te eindigen en uhm… naar de sterren te kijken?

Check deze link om naar de website van AliExpress te gaan 

Het automatras van AliExpress

Het matras van de AliExpress is alleen wel bedoeld voor (redelijk) grote auto’s. Het matras heeft namelijk het formaat voor een SUV. Het geheel bestaat uit twee verschillende lig gedeeltes. Heb je dus toch nog een stoel op de achterbank nodig? Dat is geen probleem. Je kan namelijk ook kiezen om maar één gedeelte op te pompen. Het matras is 1,25m breed en 2m lang. Als je de gedeeltes apart wil op pompen, heb je één gedeelte van 0,7m breed en 2m lang en een gedeelte van 0,55m breed en 2m lang. Bij het matras krijg je ook twee kussens. Al het comfort wat je maar kan wensen bevindt zich terug in dit automatras.

Dit geniale AliExpress automatras past precies op de ingeklapte achterbank

Hoe kan je dit matras bestellen?

Zoals je al hebt gelezen is dit matras dus te verkrijgen bij de AliExpress. Je hebt keuze uit drie verschillende kleuren. Beige, grijs en zwart. Aangezien het matras wel uit China moet komen, zit er wel een beetje een lange levertijd aan vast, maar dit matras is zeker het wachten waard! Het matras is nu ook te verkrijgen met 49% korting. Wacht dus niet te lang en ga snel naar de AliExpress voor dit geweldige automatras!