Lekker lang genieten in de tuin met de ALDI terrasheater

Afgelopen week was het natuurlijk genieten met die hoge temperaturen die we tijdens onze zomervakantie zo gemist hebben. En niets is lekkerder om na een slopende school- of werkdag nog even op in de tuin te genieten van het weertje. We moeten alleen niet vergeten dat het natuurlijk wel september is en het wat eerder donker is en sneller afkoelt, nu het bijna herfst is. Gelukkig is er dan ALDI met een top gadget in de aanbieding: een stijlvolle terrasverwarmer.

De aanbieding gaat vandaag – vrijdag de 23e  – in, toevallig (of juist niet) ook wanneer de herfst weer van start gaat. Met afmetingen van ca. 115 bij 42 is het geen enorme unit die alle ruimte in de tuin in beslag neemt. Daarentegen, beschikt het apparaat over een ENDUR-reflectiesysteem wat infrarode warmtestralen over een groot gebied en op zeer efficiënte manier uitstraalt.

Goed tegen het barre Nederlandse weer

De Terrasverwarmer Polo 2.0 is gemaakt van gelegeerd rvs (roestvrijstaal). Mocht er inderdaad ineens een regenbui tevoorschijn komen, kan je de terrasverwarmer ook gemakkelijk verplaatsen. Dit doordat er aan één zijde wieltjes en een handvat zijn gemonteerd. Bovendien krijg je er een weerbestendige hoes, slang en drukregelaar voor gasflessen bij geleverd. Vooral in Nederland en het typerende wisselvallige weer zal de weerbestendige hoes geen overbodige luxe zijn.

We snappen dat je nu staat te springen om deze terrasverwarmer binnen te hengelen, om zo de buiten avondjes nog iets te verlengen. Je moet alleen nog heel even wachten. De Terrasverwarmer Polo 2.0 is vanaf 23 september voor 169,00 euro te koop in de filialen van de ALDI.