Door deze robotstofzuiger bespaar je bakken met tijd

Laten we eerlijk zijn: het huishouden is gewoon geen lekker taakje. Wie heeft er nou zin om te stofzuigen, dweilen, de wc schoon te maken, noem maar op. Precies, niemand. Gelukkig is de ALDI nu je beste vriend. Sinds vrijdag 24 november is de Blaupunkt bluebot C1 te koop bij de filialen van de ALDI. Al zal je vast denken: Oh, vast zo’n ding dat doelloos heen en weer rijdt in je huis. Wij kunnen jullie verzekeren: dat doet deze niet! De robotstofzuiger kan meer dan je denkt. Door de Gyro navigatie weet de bluebot C1 precies waar hij moet stofzuigen in jouw huis. Ideaal!

robotstofzuiger aldi

Maar dat blijft er niet bij. De stofzuiger heeft nog wat in petto en dat is namelijk de dweilfunctie. Je kan dus niet alleen genieten van een stofvrije vloer, ook zorgt deze slimme gadget ervoor dat je vloer niet meer plakt en weer glimt. Deze slimme stofzuiger kan je tot wel 120 minuten gebruiken op een accu, genoeg tijd om heel je huis te cleanen. Het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Je hoeft namelijk helemaal niet diep in de buidel te tasten voor deze schoonmaker. De bluebot C1 kost nu 129,00 euro, terwijl het adviesprijs 199,00 euro is. De stofzuiger is geschikt voor harde vloeren en laagpolig tapijt. ALDI geeft er zelfs 2 jaar garantie op, dat betekent dat ze zeker van hun zaak zijn.

Ben je verkocht? Of wil je echt alles weten over deze robotstofzuiger van de ALDI? Check dan zeker de website van de ALDI.