Wat maakt deze Mini Kamado zo speciaal?

Laten we eerlijk zijn, het gaat niet alleen om het grillen, het gaat om de beleving. Deze Mini Kamado (vanaf 1 juni 2024 verkrijgbaar bij de ALDI) brengt dat naar een hoger niveau met zijn compacte, maar robuuste ontwerp.

Geen gedoe meer met aparte thermometers en giswerk. Deze Kamado heeft een ingebouwde thermometer zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt behouden. Dankzij deze handige functie hoef je je geen zorgen meer te maken over het handmatig controleren van de temperatuur. De geïntegreerde thermometer zorgt ervoor dat je gerechten altijd op de juiste temperatuur worden bereid, wat resulteert in perfect gegrilde maaltijden, elke keer weer.

Ideaal formaat van Ø 26 cm

Met een rooster van ongeveer Ø 26 cm heb je genoeg ruimte om flink wat stukken vlees tegelijk te grillen. Of je nu een paar sappige burgers maakt of een flinke ribeye, deze Kamado kan het allemaal aan. Ook door de afmetingen van ongeveer 55x48x44 cm is de BBQ ideaal voor elke tuin of balkon. Hij is compact genoeg om makkelijk op te bergen, maar ook weer groot genoeg om serieuze BBQ-sessies te houden. Deze handige en compacte Kamado past perfect in kleinere buitenruimtes zonder in te moeten leveren aan functionaliteit. Hierdoor is het de ideale keuze voor zowel kleine stadsbalkons als grotere tuinen.

ALDI kamado bbq deals

Stevige constructie

Deze BBQ is gebouwd om lang mee te gaan, de stevige constructie zorgt er namelijk voor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze hoogwaardige barbecue. Dankzij het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen is deze Kamado bestand tegen intensief gebruik en diverse weersomstandigheden, waardoor je er keer op keer op kunt rekenen voor je barbecuebehoeften.

En het beste van alles? Deze Mini Kamado kost je slechts € 99,99 per stuk bij de ALDI. Dat is een waanzinnig goede deal voor een BBQ van deze kwaliteit. Maar let op, de voorraad is beperkt. OP=OP, dus je wilt snel zijn om deze kans niet te missen.

Waarom kiezen voor een Kamado BBQ?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het fenomeen Kamado: dit is geen gewone BBQ. De Kamado-stijl BBQ komt oorspronkelijk uit Japan en staat bekend om zijn veelzijdigheid en een betere hittebeheersing. Het ontwerp zorgt namelijk voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt de temperatuur urenlang stabiel. Of je nu wilt grillen, roken of slowcooking wilt doen, met een Kamado kan het allemaal.