De Mini Kamado is het goedkope alternatief van The Big Green Egg

We snappen maar al te goed dat jij geen duizenden euro’s neer wil leggen voor een BBQ. In Nederland schijnt de zon tenslotte maar een relatief korte periode in het jaar. Maar goed, als de zon schijnt, dan willen we er ook optimaal gebruik van maken. De ALDI is nu de helpende hand. Ze verkopen namelijk een Mini Kamado barbecue. De kleine eivormige bbq is het goedkope alternatief van de welbekende The Big Green Egg en beschikt over een geïntegreerde thermometer.

Verder is deze Mini Kamado gemaakt van geglazuurd keramiek met gepoedercoat stalen frame. De afmetingen van dit gevaarte zijn ongeveer 58.5 x Ø 36 cm en die van het barbecuerooster zo’n Ø 27 cm. Hierdoor heeft de kleine barbecue toch genoeg ruimte om te grillen voor drie personen tegelijk én is het wel klein genoeg om op een stevige tafel te staan. Ideaal!

goedkope ei bbg

De handige, stijlvolle bbq ligt vanaf morgen in de schappen bij de vestigingen van ALDI. Je kan hem al op de kop tikken voor het lage bedrag van 99,99 euro. Tip van de redactie: ben er snel bij, want OP = OP.

Ook de Lidl komt regelmatig met toffe deals. Zo geven ze nu maar liefst 500 euro korting op een zwarte e-bike.