Een goede koelbox zou handig zijn, maar zo’n emmer met ijs ziet er net niet fancy uit. Gelukkig komt Aldi met een oplossing genaamd de Coolbar. Dé oplossing voor een lekkere zomer.

De Coolbar

Bij Aldi weten ze wel wat we zoeken in de zomer. Een handig tafeltje waarmee je niet alleen op een handige manier je biertjes, wijntjes, tequila’s en andere drankjes op kan zetten. Met de Coolbar kan dat nu ook op een stijlvolle manier. Wie heeft er nu een tafeltje speciaal voor de drankjes in de achtertuin?

Klik op deze link om naar de website van Aldi te gaan

De functies van de coolbar

Het is een handig en verstelbaar tafeltje, met daaronder een bak om je drankjes in te doen en cool te bewaren. Deze tafel is het perfecte tuinmeubel omdat het gemaakt is van weer-bestendig materiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn, wanneer er weer wat grijze wolken verschijnen want een bui zal deze tafel niet van zijn plaats brengen. De tafel heeft een diameter van 50 centimeter, dus er passen genoeg drankjes op. Zin in een nieuwe? Schuif het tafelblad dan omhoog en tover een heerlijke koude rakker tevoorschijn. Genieten!

opt.592w (2) bijzettafel met cooler

Lijkt deze tafel jou ook een must have voor in de zomer? Klik dan hier om naar de website van de Aldi te gaan.