Elaine Victoria plaatst filmpjes op TikTok

Wie had gedacht dat werken bij de Aldi je populair kon laten worden? Het gebeurde bij Elaine Victoria, een Duitse, blonde dame die in de plaatselijke Aldi achter de kassa zit. Zo plaatst regelmatig stiekem TikTok-video’s onder werktijd: in het magazijn, op de wc of achter de kassa zelf. Hiermee is ze razend populair geworden op zowel TikTok als Instagram.

De filmpjes gaan het hele internet over en haar filmpjes zijn nu al bij verschillende Duitse programma’s verschenen op televisie. We kunnen ondertussen wel stellen dat de dame een ontzettende hit is en nu gaan haar video’s ook nog de grens over.

Haar video’s zijn dus gigantisch ontploft en werden allemaal al miljoenen keren bekeken. Ze is dan ook echt een grote hit te noemen en heeft met de video’s ondertussen meer dan 900.000 volgers weten te strikken.

Je zult je vast afvragen wat ze in de video’s doet waardoor ze zo populair is. Weinig is eigenlijk het goede antwoord, ze danst een beetje mee op de muziek en playbackt mee. Ze is vooral heel mooi aan het zijn en daar is ze dus erg goed in.

Beslis zelf maar en bekijk haar TikTok video’s hieronder:

@elaine.victoriaDas war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse 🙃##foryoupage ##aldinord ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall♬ original sound – The Forgotten Songs

@elaine.victoriaKann kein französisch aber tun wir mal so als könnte ich es ##foryoupage ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall ##aldinord♬ original sound – LISA <33