Android Smart-TV verkrijgbaar bij de ALDI

Tegenwoordig is er zoveel keuze voor van alles, zo ook voor televisies. Als het dan ook nog een Android TV is, is de keuze al helemaal reuze. Google is helemaal losgegaan, in de goede zin van het woord, met de Android TV. Zo hebben ze Google Assistent ingebouwd in deze tv. Kan je nu op de microfoonknop op je afstandsbediening om snel de nieuwste series te zoeken, de tussenstand van een wedstrijd te checken of het licht te dimmen, zonder dat je ook maar iets hoeft te missen van wat je kijkt. En dat is nog niet alles, zo geeft Android TV je toegang tot duizenden apps. Dan zal er altijd wel iets bij zitten wat je leuk vindt of iets wat je vaak gebruikt.

Daardoor is het ook mogelijk om Android-games uit Google Play te spelen, waarbij de smartphone of tablet als controller wordt gebruikt. Zo kun je met anderen kunt spelen, zowel offline, bij jou thuis met meerdere tablets of smartphones als controller of je kan online Android-games met anderen via je tv spelen.

ALDI smart TV goedkoop deal

Wat kan je nog meer verwachten van de TV?

De Android 1398041963 Full HD smart-tv MD 30100 van ALDI beschikt over verschillende functionaliteiten. Zo is de televisie onder andere voorzien van een ingebouwde Chromecast. Met een Chromecast heb je een streamingdevice die het mogelijk maakt om beelden vanaf je smartphone, laptop of tablet naar een beeldscherm te streamen. Daarnaast beschikt de televisie over twee keer 6 Watt RMS-speakers. En daar blijft het niet bij, het heeft ook nog drie HDMI-ingangen. Kan je mooi verschillende spelcomputers op je tv aansluiten, zonder dat je elke keer de kabel van de ene eruit moet halen, omdat je met een andere spelcomputer wil spelen.

Mocht je na het lezen van dit artikel op een idee gebracht zijn, en toevallig op zoek zijn naar een tv? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent, want bij de ALDI is het OP=OP bij dit product. Deze deal geldt vanaf zaterdag 4 november 2023.