Wie is Sky Backer?

Sky Backer is 21 jaar oud en heeft een groot aantal volgers op onder andere TikTok en Instagram. Op deze socialmediakanalen deelt zij veel foto’s en video’s, maar haar doel is niet om er geld mee te verdienen. Ze studeert namelijk voor verpleegkundige.

Bovendien houdt ze van voetbal én is ze erg competitief. Je kunt haar vaak vinden op het voetbalveld en in de sportschool, waar zij hard werkt om in shape te blijven. Kortom, deze jongedame tikt alle boksen aan.

De Nederlandse blondine schittert op Instagram en TikTok

Sky Backer valt niet alleen op door haar vriendelijkheid, maar ook door haar looks. Ze begon haar reis naar bekendheid op TikTok, waar ze al snel een groeiend aantal volgers kreeg. Dit zette ze voort op Instagram, waar ze nu meer dan 28.000 volgers heeft (@skybacker_). Dat is niet op twee handen te tellen.

Wij maakten een selectie van de leukste foto’s van Sky Backer op Instagram en één ding is zeker: ze verdient eigenlijk wel een plek tussen onze lijst met de mooiste Nederlandse blondines. Bekijk haar foto’s hieronder (bron: Instagram).