ALDI verkoopt een voordelige heteluchtfriteuse

De heteluchtfriteuse heeft twee frituurmanden van maar liefst 4 liter, dus je hebt 8 liter in totaal ter beschikking. Mocht je een gezin hebben of gewoon vaak feestjes geven, dan is dit apparaat simpelweg ideaal. Door de twee aparte compartimenten kan je eenvoudig verschillende snacks afzonderlijk bereiden en hoef jij je niet helemaal uit te sloven wanneer je moet koken voor een grote groep.

Je kan er gelukkig niet alleen patat en snacks in bereiden, maar heel veel meer. Door de tien verschillende kookprogramma’s is de keuze reuze en wordt jouw strijd in de keuken een stuk eenvoudiger. Of je zin hebt in knapperige snacks, sappige kippenvleugels of gezonde hapjes, dit ding kan het allemaal bereiden.

We snappen best dat jij geen zin hebt om een groot, lelijk bakbeest op je aanrechtblad te hebben staan. Maar daar hoef jij je niet zorgen over te maken. De matzwarte afwerking en de details geven dit apparaat een luxueuze uitstraling. Het heeft zelfs nog touchscreen met simpele bediening, dus dat is een fluitje van een cent. Het bereik van de temperatuur ligt tussen de 60 en 200 graden Celsius. En of je nou wil bakken, braden, grillen of frituren, deze heteluchtfriteuse kan het allemaal. Ook geeft de ALDI 3 jaar garantie, wat betekent dat ze veel vertrouwen hebben in hun product.

Je zou deze ALDI heteluchtfriteuse thuis kunnen aanschaffen voor het kleine bedrag van 79,99 euro. De actie geldt vanaf woensdag 27 december 2023. Tip van de redactie: wees er snel bij, want op = op!