De zomer komt eraan

Nu de zomer nadert, lonkt de belofte van lange, zonovergoten dagen en heerlijke avonden in de tuin. Het is een tijd waarin we graag buiten zijn, genietend van de warmte en onze goed onderhouden tuin. Maar voordat het zover is, moet de tuin natuurlijk wel eerst helemaal summer ready gemaakt worden. De periode voorafgaande de zomer biedt dus de perfecte gelegenheid om je tuin onder handen te nemen. En wat zou een betere metgezel kunnen zijn dan de een robotmaaier?

Deze handige gadget neemt het zware werk van het maaien van het gazon uit handen, waardoor jij meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van je buitenruimte. Of je nu een groot gazon hebt of een kleine tuin, de Gardena robotmaaier is ontworpen om efficiënt en nauwkeurig te werken, en dat allemaal zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn. Dus terwijl de zomer langzaam dichterbij komt, is dit het perfecte moment om je tuin voor te bereiden op al die mooie dagen die nog komen gaan.

De Gardena Robotmaaier SILENO city 470

De Albert Heijn heeft weer een fantastische aanbieding in de voordeelshop. Dit keer gaat het om de Gardena Robotmaaier SILENO city 470Deze robotgrasmaaier biedt stille, veelzijdige en slimme functionaliteiten, en is juist perfect voor kleinere gazons. Om de grasmaaier te gebruiken, heb je alleen de GARDENA Bluetooth® App nodig. Hier moet je dan de afmetingen van je gazon invoeren en kun je aangeven op welke tijden de robotmaaier aan het werk moet. Daarnaast kun je aan de hand van de EasyApp Control de SILENO city moeiteloos instellen tot op 10m afstand. Hij is klein van stuk, maar bevat scherpe mesjes, waardoor het met de CorridorCut en SensorControl al in de smalste ruimtes kan maaien en de optimale maaitijd beoordeelt. Superhandig ding dus!

 

Met maar liefst € 350,- korting bij de AH

Maar kan je deze grasmaaier ook laten maaien als het niet zulk mooi weer is? De Auto Weather en Terrain maken het mogelijk om ongeacht de weersomstandigheden en hellingen te kunnen maaien. De begrenzings- en geleidingsdraad zorgen ervoor dat de robotmaaier weet waar het wel en niet moet maaien. Is jouw gazon of tuin nauw verbonden met de buren? Dan hoef je je geen zorgen te maken: met een geluidsniveau van  57db stoort hij de buren niet. Als je deze grasmaaier bij een de eigen webshop of bij de Gamma zou kopen, ben je al snel rond de € 1000,- kwijt. Maar met de deal van de Albert Heijn krijg je maar liefst € 350,- korting en is de maaier al te koop voor € 619,-. Nog steeds een aankoop, maar dan heb je ook wat.

Lees ook: Albert Heijn-deal: flinke korting op de Nutribullet 900 Pro Exclusive