Airbnb Plus

Airbnb Plus is een een nieuwe toevoeging aan Airbnb waar enkel woningen bij staan van de hoogste kwaliteit. Verhuurders die de beste recensies krijgen en de mooiste foto’s online hebben staan krijgen van Airbnb de PLUS-badge. Wij hebben een aantal Airbnb Plus woningen op een rijtje gezet die jouw reis naar een hoger niveau tillen. Verschillende woningen in verschillende steden.

Shanghai, China

Deze pas gerenoveerde loft in Shanghai is voorzien van alle moderne voorzieningen en meubels die nodig zijn tijdens een verblijf. Deze moderne loft is de perfecte tegenhanger voor het oude Shanghai. Je kan het beste krijgen van deze twee werelden voor €79,- per nacht.

Airbnb Plus Shanghai man man 00 Airbnb Plus Shanghai man man 01

Los Angeles, USA

Deze Airbnb Plus loft is te vinden op steenworp afstand van restaurants, bars en het levendige Pershing Square Park. Als extra toevoeging heb je vanuit deze loft ook nog toegang tot het zwembad en spa op het dak met 360-graden uitzicht over LA. Er is plek voor 4 gasten en het kost slechts €92,- per nacht.

Airbnb Plus LA man man 01 airbnb MAN MA

Melbourne, Australië

Ontspan op de bank en zie hoe de zon ondergaat over de stad vanaf dit Airbnb Plus appartement dat op de 30e (!) verdieping te vinden is. Het stijltje in dit appartement heeft monochrome designelementen en geven deze ruimte een chique en elegante uitstraling. Dit appartement is beschikbaar voor maximaal 6 personen voor €65,- per nacht.

Airbnb Plus Australie man man 00 Airbnb Plus Australie man man 01

Kaapstad, Zuid-Afrika

Geniet met zijn tweeën van het ontbijt of geniet van een Zuid-Afrikaanse wijntje terwijl je geniet van het uitzicht op de oceaan vanaf het terras van deze high-end suite. Deze Airbnb Plus woning heeft een strakke, witte keuken met een moderne look. Het strakke linnen en het zachtgrijze decor creëren een heldere, luchtige en rustgevende ruimte waar je al voor €105,- per nacht in kan verblijven.

Airbnb Plus Kaapstad man man 01 Airbnb Plus Kaapstad man man 00

Rome, Italië

Tijdens een bezoek aan Rome is deze loft een goede keuze als verblijfplaats. Ontdek een privéruimte met houten balkenplafonds, sierlijke details en een originele gietijzeren wenteltrap. Deze gerenoveerde Airbnb Plus loft is gevestigd in een gebouw uit de 19e eeuw en heeft een klassieke Romeinse architectuur, antiek meubilair en een elegante inrichting. In deze loft is plek voor 5 gasten en voor €80,- per nacht is dit authentieke paleisje al van jou.

Airbnb Plus italie man man 01 Airbnb Plus italie man man 02