Het verblijf bij Ferrari

Je wordt persoonlijk begroet door niemand minder dan Marc Gené, een man die de geur van snelheid in zijn bloed heeft zitten als professionele coureur en Ferrari-ambassadeur. Je slaapt niet zomaar ergens, maar in de Sala Delle Vittorie, tussen meer dan 110 trofeeën die symbool staan voor Ferrari in de autosport. Het bed waarin je ligt, is gestikt met dezelfde precisie als de stoelen van klassieke Ferrari-raceauto’s. Het leer is afkomstig van dezelfde leverancier. Pure passie, tot in de details.

Trofeeën auto race

De activiteiten tijdens je  verblijf

Het blijft niet alleen bij een overnachting. Je krijgt vip-toegang tot de belangrijkste race van Emilia-Romagna, waar je de legendarische Scuderia Ferrari kunt aanmoedigen. Exclusieve toegang tot de paddock is voorbehouden aan een selecte groep, maar jij bent daar een van.

Alsof dit niet al gaaf genoeg is, krijg je ook een privérondleiding door het Ferrari Museum. Hier kom je oog in oog te staan met de evolutie van Ferrari’s design en stijl, terwijl je wordt omringd door enkele van de meest iconische auto’s ooit gebouwd.

Het vetste van allemaal? Een ritje met Marc Gené op het legendarische Circuit van Fiorano. Tijdens dit gave activiteit voel je de kracht van de Ferrari 296 GTB, waarmee je samen een rondje tegen de klok racet.

Ferrari-circuit Maranello

De omgeving Maranello

Maranello, gelegen in de betoverende regio Emilia-Romagna, staat bekend als de thuisbasis van Ferrari. Hier vind je niet alleen het Ferrari Museum, maar ook de fabriek van dit legendarische automerk. Het is ontzettend gave plek voor de echte autoliefhebbers en een ervaring die je vast eerder hebt gedroomd.

Goed om te weten

Om de mogelijkheid te krijgen om hier te kunnen verblijven moet je het volgende doen: de datum kiezen, je gasten toevoegen en vertellen waarom je er graag wilt verblijven. Daarnaast moet je een actief account op Airbnb hebben, de app downloaden en inwoner zijn van een in aanmerking komend land of regio. Het autobedrijf kiest zelf een willekeurige groep van potentiële gasten. Vervolgens beoordelen ze de antwoorden om er zo voor te zorgen dat er alleen mensen komen die het echt willen. Het aanvragen kost niets.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om een nacht door te brengen in het enige echte Ferrarimuseum. De mogelijkheid om de aanvraag te plaatsen kan tot 9 mei, 2024, 08:59 uur. Dus wees er snel bij!

Bed Ferrari Museum