Ze is maar liefst 70 kg afgevallen

Ondanks dat veel mensen moeite hebben met de motivatie houden om te sporten en gezond te eten, is het Emma toch gelukt. De 70 kilo die ze is afgevallen door de jaren heen hebben niet alleen fysiek effect op haar gehad, maar ook mentaal. Ze is zoals ze zelf beschrijft ‘een compleet ander persoon geworden’.

Tijdens haar transformatie heeft ze ook veel goede reacties van mensen gekregen via TikTok waardoor ze ook een aantal keer viral is gegaan. De positieve reacties die ze binnen kreeg hebben ervoor gezorgd dat ze haar motivatie hield en juist nog harder ervoor is gegaan. Netjes!

Emma deelt haar verhaal op TikTok en Instagram

Emma is begonnen met haar video’s te delen om zo anderen te inspireren. Ze wil duidelijk maken hoe moeilijk zo’n transformatie is en dat er ook wat minder goede dagen tussen zitten. Ook vertelt ze in haar video’s waar ze in het begin (toen ze nog niet was afgevallen) moeite mee had, om zo de taboe te doorbreken. Ze deelt alle ups and downs van haar proces en probeert zo tips te geven aan de mensen die door hetzelfde proces gaan als zij deed. Hieronder vind je een aantal foto’s en video’s van het Instagram-account van Emma: