De dealbreker tijdens het daten

De man, die zijn verhaal op Reddit deelde, vertelt hoe hij een vrouw genaamd “Sarah” ontmoette via een gemeenschappelijke vriend. Het klikte direct tussen hen, en na een paar geweldige dates leek alles rozengeur en maneschijn. Totdat Sarah een verrassende onthulling deed: ze is een alleenstaande moeder van een driejarige zoon. Dit was voor de man die het daten geweldig vond een echte dealbreker.

De 24-jarige man, die zichzelf nog volop in aan het ontdekken is, voelde zich overweldigd door de verantwoordelijkheid die dit met zich mee zou kunnen brengen. Hoewel hij geen kwaad woord over Sarah of haar zoon had, besefte hij dat hij simpelweg nog niet klaar was voor zo’n serieuze verplichting.

Hoe de man het aan zijn date vertelde

Na een paar dagen nadenken, besloot hij eerlijk te zijn tegen Sarah. Ze ontmoetten elkaar voor een kop koffie, waar hij haar voorzichtig vertelde dat hij niet klaar was om betrokken te raken bij iemand die een kind heeft. Hij legde uit dat het meer te maken had met waar hij zelf in zijn leven stond, en minder met haar of haar zoon. Hoewel Sarah begrip toonde, kon hij zien dat ze gekwetst en teleurgesteld was.

Twijfels na het gesprek

Een paar dagen na het gesprek had de man moeite met zijn beslissing. Hij geloofde nog steeds dat hij de juiste keuze had gemaakt voor zijn eigen leven, maar voelde zich ellendig omdat hij haar pijn had gedaan over iets waar ze niets aan kon doen. Lezers van zijn Reddit post vonden het goed dat hij weet wat hij wil en eerlijk is geweest.

Wanneer is het beter om eerlijk te zijn over je beperkingen in plaats van de kans op liefde na te jagen? Deze man koos ervoor om eerlijk te zijn over zijn onvermogen om op dit moment de verantwoordelijkheid van een kind op zich te nemen, zelfs als dat betekende dat hij een geweldige vrouw moest laten gaan. Misschien was het de juiste beslissing voor nu, maar de twijfel blijft knagen. Iedereen heeft zo zijn eigen dealbreker tijdens het daten.