Een intiem verhaal tussen werknemer en baas

Het lijkt haast op een verhaallijn uit een film of serie, maar dit is waargebeurd. De man had een baan bij een callcenter waar hij het erg naar zijn zin had. Het contact met zijn baas werd steeds meer en uiteindelijk leidde het naar nóg meer… Dit is een verhaal dat je niet vaak zal horen in ieder geval.

De man kreeg een promotie binnen het bedrijf en dus kreeg hij de mogelijkheid om meer tijd met zijn baas, die ondertussen bijna 50 was, door te brengen. Deze gebeurtenis zorgde ervoor dat de man en zijn baas een stuk hechter werden. Tot alles op een dag veranderde.

Achter gesloten deuren

Nadat ze een paar keer hadden ge-sms’t en veel hadden geflirt, zei zijn baas dat ze het meende en stuurde ze een foto zonder haar bovenkleding aan. Uiteindelijk leidde het een tot het ander. De man vertelt op Reddit: “Het werk werd steeds flirteriger. In de lift flashte ze me en wanneer we achter gesloten deuren vergaderingen hadden raakten we elkaar aan.”

Ze begonnen zich steeds comfortabeler te voelen bij elkaar, wat leidde tot speels flirten. Het voelde niet meer als een verhouding tussen baas en werknemer, maar meer als normale collega’s. “We hadden elkaars telefoonnummer omdat we moesten appen als de ander niet kwam. Uiteindelijk gebruikten we het alleen maar om elkaar te appen wanneer we weer even het bed in konden en wilden duiken”, aldus de man.

Intieme momenten in de vergaderruimte

Op een dag hadden de twee een vergadering via de telefoon. Zijn baas wreef langzaam met haar voet langs de binnenkant van zijn dij. “Ze plaagde me tijdens de vergadering de hele tijd al. En toen dat afgelopen was, hadden we in de vergaderruimte een ongelofelijk ‘intiem’ moment”, vertelt de man. Ze weet in ieder geval wel wat ze doet.

De man vond het geweldig, maar het duurde het niet heel lang tot hij naar een andere functie werd overgeplaatst en het verhaal tot een einde kwam.