Adidas Originals horloges

Adidas is al lang niet meer gewoon een producent van sportartikelen, integendeel. Het merk brengt mode items in verschillende categorieën op de markt met één overeenkomst: een stijlvol en kenmerkend design. Eind 2017 heeft het merk een nieuwe lijn Adidas Originals horloges uitgebracht. Deze collectie is sinds deze zomer ook in Nederland geïntroduceerd, zodat ook wij onze garderobe een boost kunnen geven. Het is de eerste collectie Adidas Originals horloges, geïnspireerd op de rijke historie van het merk. Zoals we gewend zijn bij Adidas Originals, staan detail en kleur hoog in het vaandel. Dit zie je onder andere terug in het logo en de drie lijnen. Check hieronder de vier verschillende toffe horloges.

Retro stijl: Archive

Het eerste model uit de nieuwe collectie is de Archive. Dit horloge is geïnspireerd op de historie van Adidas in de jaren ’70 en knipoogt tegelijkertijd naar de moderne tijd en het begin van het digitale tijdperk.

archive adidas originals horloges MAN MAN

Adidas Originals ziet dit horloge als een soort tegengif tegen de digitale generatie. Zij worden overspoeld met informatie en als antwoord hierop is de Archive ontwikkeld. Een vertrouwd uurwerk in een modern en vooruitstrevend jasje.

archive adidas originals horloges MAN MAN

Archive

Adidas Originals €130 Shop nu
archive adidas originals horloges MAN MAN

Archive

Adidas Originals €130 Shop nu

De Archive is een sportief horloge en dit gaat dan ook prima samen in een streetstyle outfit. Cleane sneakers, een zwarte jeans en daarop een basic hoodie. Maak de look af met een bomberjack in legergroene kleur of een denim jacket met een teddy kraag. Als finishing touch doe je dan de Archive om je pols en je outfit is on point. Ideaal voor relaxe dagen. Stijlvol en comfortabel.

Clean en minimalistisch: Process

Het tweede model uit de Adidas Originals horloge collectie is wat klassieker. Het eerste wat opvalt is het cleane en minimalistische design, met het klassieke horlogeframe. Dit doet denken aan oude tijden door een moderne bril.

process adidas originals MAN MAN

De klassieke elementen van oudere horloges zijn bij de Process geëvalueerd door opvallende elementen ietwat aan te passen. Dit horloge bewijst met de simplistische kleuren en een eenvoudige design dat minimalisme wel degelijk een kracht kan zijn.

process adidas originals MAN MAN

Process

Adidas Originals €100 Shop nu
process adidas originals MAN MAN

Proces

Adidas Originals €100 Shop nu

Het cleane en minimalistische design maakt dit horloge perfect voor een alledaagse look. Ga voor een stijlvolle jeans, in de winter werkt een wat donkerdere jeans over het algemeen het best. Draag hierop een overhemd of trui en een leather jacket of overcoat. Het cleane horloge zorgt voor het stijlvolle design waarmee jij zult opvallen.

Klassiek en stijlvol: District

Hoewel Adidas wel degelijk als een sportief merk bekend staat, slaan ze met dit klassieke model een andere slag. De District staat garant voor een gefocust en iconisch analoog horloge. Een klokje die elke man kan rocken, ongeacht je leeftijd.

district Adidas Originals MAN MAN

Het opvallendste is het klassieke, ronde silhouet en het simpele three-hand movement. Het model is Bauhaus geïnspireerd – met het oog op precisie en eenvoud – en heeft verder grote sport invloeden, wat het zowel klassiek als modern maakt.

district Adidas Originals MAN MAN

District

Adidas Originals €150 Shop nu
horloge adidas mannen MAN MAN

District

Adidas Originals €150 Shop nu

Dit tijdloze horloge is makkelijk te combineren in meerdere looks en stijlen. Wij zijn fan van een smart look, waarin dit model sterk samengaat. Kies voor nette, minimalistische schoenen en een pantalon. Ga verder voor een trui of een coltrui in een basic kleur. Als jas is een overcoat dan een hele sterke optie in deze look en het horloge complementeert deze gehele outfit.

Modern en chique: CYPHER

Het laatste model uit de collectie Adidas Originals horloges is qua design het meest modern. De Cypher is een uithangbord van structuur een bruikbaarheid.

Cypher Adidas Originals MAN MAN

De in verschillende richtingen geïndexeerde bezel is, net zoals de stijlvolle behuizing, functioneel van stijl. Dit maakt de Cypher puur, gedurfd en geschikt voor meerdere gelegenheden.

Cypher Adidas Originals MAN MAN

Cypher

Adidas Originals €180 Shop nu
Cypher Adidas Originals MAN MAN

Cypher

Adidas Originals €180 Shop nu

Hoewel dit horloge een robuustere uitstraling heeft, is hij ook zeker in een nettere look te dragen. Echter geven wij toch echt de voorkeur aan een casual look. Draag dit horloge met jouw alledaagse kledingstukken en laat het de blikvanger van jou hele outfit worden.

Rondom horloges leven nogal een aantal mythes, die zeker niet altijd waar zijn.