Football jerseys zijn meer dan enkel sportshirts

Football jerseys zijn fashion items geworden en worden vaak casual gedragen door niet alleen fans, maar ook liefhebbers van de kleuren, logo’s, vormen en het silhouette. Grote artiesten, die in de eerste instantie niks met voetbal te maken hebben, worden ook vaker gespot in voetbaltenues. Onze vrienden van Bruut zijn een groot liefhebber van voetbal en streetwear zit hun DNA, dus klinkt het logisch om deze twee werelden samen te laten komen.

football jerseys adidas bruut

Voor het 5-jarige bestaan van Bruut hebben ze samen met Puma een voetbalshirt gereleased dat erg geliefd is bij de BRUUTfam. Ook hebben ze in April de Adidas x Bruut Kingsday football jersey uitgebracht ter ere van hun liefde voor Nederlands voetbal. Maar, dat is niet alles.

Adidas x Bruut football jerseys

Deze maand, nét op tijd voor de zomer, zullen ze de volledige Adidas x Bruut collectie releasen in twee toffe colourways: Space Grey en Pink. De Space Grey colourway is een donkergrijs shirt met de kenmerkende witte strepen op de schouders en roze BRUUT letters op de borst. De Pink colourway is een zachtroze shirt met zwarte Adidas strepen op de schouders. Met de Adidas x Bruut football jerseys hebben ze de nadruk sterk gelegd op de details: links op de borst is het BRUUT embleem gedrukt en rechts op de borst zit het geborduurde Adidas logo.

football jerseys adidas bruut 1

De BRUUT branding gaat op in de Adidas branding, wat voor een authentieke look zorgt. Als kers op de taart zijn de shirts van de iconische Adidas Climalite stof waardoor jij koel en droog blijft. Of je nou aan het sporten bent, aan het dansen bent op een festival of aan het chillen op een terras: met deze shirts kom je de zomer door. Verkrijgbaar in de Bruut webstore of in de winkel.