Het leven van actrice Gwyneth Paltrow

De actrice Gwyneth Paltrow is niet geheel onbekend bij het publiek: ze won in 1999 een Oscar voor haar rol in Shakespeare en was vaak te zien in wereldbekende films, onder andere in Hook van Steven Spielberg.

In 1995 beleefde ze haar grote doorbraak met de film Se7en. In deze film speelde ze de rol als de vrouw van Brad Pitt. De twee kregen even later ook een relatie met elkaar. Gwyneth heeft trouwens met veel bekende mannen een relatie gehad. Niet alleen met Brad Pitt, maar ook met acteur en regisseur Ben Affleck, de zanger van Coldplay Chris Martin en nu met Brad Falchuk, die ze had leren kennen op de set van de serie Glee.

View this post on Instagram

Year two, through 💙💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth Paltrow en trakteert haar volgers op haar verjaardag

De inmiddels 48-jarige actrice Gwyneth Paltrow was afgelopen zondag jarig. Ze wilde dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom postte ze voor al haar volgers op Instagram een verjaardagsfoto. Maar er waren geen slingers en ook ballonnen op te vinden. Gwyneth Paltrow postte namelijk een ander soort op haar tijdlijn, omdat ze naar eigen zeggen ‘geen passende kleding’ meer in haar kast had hangen.

Zonde voor haar, maar wij vonden het niet heel erg. Wie het wel erg gênant vond was haar dochter Apple, die reageerde daar nog op onder haar post. Dochterlief was het al eerder niet eens met een foto op haar tijdlijn: “Mam, we hebben het hierover gehad. Je mag niets posten zonder mijn toestemming.”

Overigens, Gwyneth Paltrow kreeg haar dochter niet met een onbekende man. Chris Martin is namelijk de vader van Apple. Apple heeft ook nog een kleiner broertje. Helaas zijn hun ouders dus al een aantal jaar uit elkaar: op 25 maart 2014 besloten Paltrow en Chris Martin te gaan scheiden.gwyneth paltrow

In Nederland is Doutzen Kroes een keer uit de kleren gegaan voor een shoot met Lara Stone. De foto’s van Doutzen en Lara foto’s kan je hier bekijken.