De goedkope Wake-up Light wekker van de Action

Deze Wake-up Light wekker van de Action creëert een zonsopgangsimulatie, waardoor je heel zachtjes uit je slaap zal ontwaken. Hij beschikt over 7 kleuren LED-verlichting en je kan hem gemakkelijk via bluetooth met je smartphone verbinden en vervolgens de wekker instellen. Een half uur voordat de wekker af moet gaan, begint het apparaat langzaam op te lichten. Wanneer je wekker dan uiteindelijk afgaat, heeft de Wake-up Light wekker zijn maximale helderheid behaald. Hierdoor zal je dus heel ontspannen en rustig wakker worden, in plaats van wakker schrikken met een keihard geluid. En eerlijk, wie wil dit nu niet? Opstaan is namelijk vaak al lastig genoeg.

De wekker heeft een minimalistisch design, waardoor hij goed in elke slaapkamer past, en met de 7 kleuren LED-verlichting kun je zelf de sfeer bepalen en een kleur kiezen die jij het mooist vindt. En naast het feit dat het je helpt om wakker te worden, kan je hem ook nog eens gebruiken als speaker. Er is ook een ingebouwde microfoon aanwezig, waardoor hij handsfree te gebruiken is.

light wekker action

light wekker action

De Wake-Up Light wekker is via de webshop van de Action te bestellen voor het kleine bedrag van slechts 19,95 euro. Hierbij komt een bedrag van 4,99 euro bovenop om hem thuis te laten bezorgen.