De LSC Smart Connect videodeurbel

Op afstand kan je zien wie voor jouw deur staat. Met de handige LSC Smart Connect videodeurbel kun je altijd, ongeacht je locatie, je deurbel beantwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld de bezorger vragen om je pakket even bij de buren af te geven, of om hem gewoon neer te zetten in de portiek. Met de handige gadget van de Action kan je op ieder moment van de dag live meekijken naar je voordeur, je kunt zelfs opgenomen beelden terugkijken. Hiervoor moet je wel een geheugenkaartje gebruiken, anders kan het natuurlijk nergens opgeslagen worden.

 

De installatie is een eitje

Het plaatsen en installeren van de draadloze videodeurbel is erg eenvoudig. Iets wat wel belangrijk is, is dat je de batterijen voor het gebruik wel helemaal op moet laden. Dit kan met de meegeleverde USB-kabel. Dankzij een live previewfunctie kan je de beste hoogte om de deurbel te installeren. Er wordt niet aangeraden om onder schouderhoogte te komen. Bevestig het ophangsysteem aan je deur of kozijn met geschikte schroeven en pluggen voor het oppervlak. Als je dit hebt gedaan, scan je met de camera van de deurbel de QR-code in de handleiding om hem zo te installeren en met wifi te verbinden. Belangrijk is dat je een 2.4 GHz wifi-netwerk nodig hebt. Het is namelijk niet mogelijk om verbinding te maken met een 5.0 GHz netwerk. Dus check dat vooraf even, voordat je deze bel hebt en erachter komt dat het helemaal niet mogelijk is bij jouw woning.

videodeurbel

Geen stress over de veiligheid

Je koopt deze videodeurbel misschien niet alleen om ervoor te zorgen dat de pakketjes niet mee terug naar het postkantoor gaan, maar ook voor een veiliger gevoel. Om veiligheid hoef je je dan ook geen zorgen te maken, naast dat je natuurlijk kan zien wie er voor je deur staat. Zit er onderaan de videodeurbel een anti-sabotage-schroefgat. Zo kunnen potentiële inbrekers de camera niet zomaar onklaar maken. En alsnog heel jouw huis leeghalen. Bekijk de website van de Action voor de prijs en meer informatie.