Heidi Klum is niet van de buis en catwalk te slaan

Heidi Klum is een Duits fotomodel en tv-presentatrice. Ze heeft jarenlang als topmodel gewerkt en heeft zelfs haar eigen televisieserie in Duitsland: Germany’s Next Topmodel, waarvan momenteel alweer het tweede seizoen wordt uitgezonden. Daarnaast presenteert ze ook het Amerikaans designprogramma Project Runway

 

Koningin van de Halloweenkostuums

Afgelopen weekend vierden de meeste mensen al massaal Halloween. Heidi staat al meer dan twintig jaar bekend om haar Halloweenoutfits. Dat heeft haar onder andere de titel “Koningin van de Halloween-kostuums” opgeleverd. Naar eigen zeggen werd ze in 1993, toen ze voor het eerst naar de Verenigde Staten verhuisde, gelijk verliefd op Halloween en de griezeligheid ervan. Zo vertelde de moeder van Leni Klum ooit in een eerder interview aan The Hollywood Reporter. “Het enige dat ontbrak was een fantastisch feest. Het voelde als een echte kans voor mij.” In de jaren die daarop volgden heeft ze uren besteed aan haar make-up en kostuums voor Halloween, en ook dit jaar is het weer raak. Haar fans zijn dan ook geduldig aan het wachten op haar Halloweenkostuum van dit jaar, en in de tussentijd trakteerde ze haar trouwe Instagram-volgers op een ander kostuum, een evakostuum welteverstaan.

Uit de kleren op Instagram

Heidi Klum heeft speciaal voor de gelegenheid haar kleren uitgetrokken en is op een pluizige, roze bank gaan liggen. “The Calm Before the storm”, luidt het onderschrift. “3 days to #heidihalloween2023. My motto this Halloween: Go hard or go home”.

Wij zijn erg benieuwd met wat voor een outfit ze dit jaar op de proppen komt. In 2022 had ze zich gehuld in een wormkostuum waarmee ze zelfs het nieuws haalde. De grote outfit had ribbels die leken op die van een echte worm, en bedekten Klums hele lichaam. De bijzondere outfit is geheel in de Halloweenstijl van Heidi. Zo gaf ze eerder in een interview al aan dat ze altijd dingen probeert te vinden die mensen van nature niet zouden doen. “De meeste mensen gaan bijvoorbeeld als verpleegster of politieagent, maar ik was altijd op zoek naar iets dat ik nog niet eerder had gezien.”

Bekijk hieronder de gewaagde foto van Heidi Klum:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Wij zijn nu wel héél nieuwsgierig naar haar kostuum van dit jaar! Deze zal ze morgen met al haar fans delen.