De Action verkoopt een stijlvolle tuinhaard

Met de RedFire Kingston tuinhaard van de Action kan je dag en nacht lekker warm buiten spenderen. De haard is mat zwart en heeft de vorm van een omgedraaide trechter. Alle rook wordt door de schoorsteen van roestvrijstaal afgevoerd naar boven. Je zit dus nooit in de rook.

Een ander voordeel aan deze haard is dat de haard een eigen houtopslag heeft. Je hoeft dus niet ergens in je tuin een overkapping te creëren zodat je hout niet nat wordt. In de haard zit een houtrooster en je krijgt bij de aankoop van de haard ook een vuurpook.

 

De Action verkoopt nu een prachtige tuinhaard voor een spotprijs

Doordat de opening van de haard erg groot is, kan je het vuur erg goed zien branden. Dit is extra leuk wanneer je voor de haard zit en daardoor kan je wel uren naar het vuur kijken.

Voor een relatief zachte prijs te koop

Zoals hierboven vermeld is de RedFire Kingston tuinhaard dus te koop bij de action. De haard kan je alleen niet fysiek in de winkel kopen. Wél is de tuinhaard online te bestellen. Wanneer je de haard bestelt, is ‘ie binnen drie tot vijf dagen bij jou thuis. Je betaalt nu dan ook maar €119,- voor deze stijlvolle tuinhaard. Je moet er wel snel bij zijn, want er staat online dat er nog maar een paar artikelen te verkrijgen zijn!

De Action verkoopt nu een prachtige tuinhaard voor een spotprijs

Ben je benieuwd naar meer vette spullen van de Action? Zo verkoopt de Action nu ook een gamestoel met ingebouwde speaker!