De BluMill gamestoel

De Action komt tegenwoordig steeds vaker met handige, betaalbare spullen. Nu is het weer raak. Speel jij toevallig vaak op een Xbox of PlayStation? Dan schuif je vast en zeker vaak een bureaustoel richting de TV. Het is veel handiger om gewoon een lage stoel te hebben, die je makkelijk ervoor kan schuiven en wanneer nodig, ook weer op kan bergen. De BluMill gamestoel is dan de perfecte match voor jou. Deze zwart met rode stoel heeft een ergonomisch zitkussen waardoor jij nooit meer last hebt van je rug. Het zit dus supercomfortabel. De stoel kun je in- en uitklappen waardoor opbergen ook erg eenvoudig is, maar er is meer.

 

Voorzien van ingebouwde speakers en bluetooth

Wanneer je aan het gamen bent, wil je natuurlijk volledig in de game zitten. Daarom is deze gamestoel voorzien van speakers op hoofdhoogte. De geluiden van de game komen hierdoor vanaf beide kanten recht je oren in, waardoor je de game ervaart zoals nooit tevoren. Goed om te weten: de speakers werken op batterijen. Je hebt voor de speakers vier AA-batterijen nodig.

De Action verkoopt nu een gamestoel met ingebouwde speaker, Bluetooth en meer!

Een ander groot voordeel aan deze stoel is dat de stoel ook op bluetooth werkt. Je kunt zo je Spotify, game controller, tv of andere apparaten verbinden met de stoel. Wil je dus liever niet dat andere mensen om je heen mee kunnen luisteren met je game? Dan kun je ook een koptelefoon verbinden of met een kabel aan je stoel aansluiten. Om te kunnen verbinden zit onderaan de stoel een bediening, dus je kan gewoon lekker blijven zitten om alles in te stellen. De bluetooth werkt overigens ook nog op tien meter afstand. Naast bluetooth zit er ook een adapter bij de stoel. Deze kan je aansluiten op je Xbox, Wii, Playstation of andere apparaten.

Comfortabel zitten in de BluMill gamestoel

Zoals je al hebt gelezen heeft de stoel dus een ergonomisch zitkussen. Deze is volledig gewatteerd, waardoor je een optimaal zitcomfort hebt. De zitting is gemaakt van ademend microvezel en is ook nog eens geventileerd. Beter kan toch niet? Ben jij er helemaal van overtuigd dat deze stoel perfect voor jou is? Rennen naar de Action gaat niet lukken, maar wees er online wel snel bij. Je kan de stoel nu online kopen voor maar € 49,95. Ga jij ‘m bestellen? Zie hieronder nog een aantal foto’s:

De Action verkoopt nu een gamestoel met ingebouwde speaker, Bluetooth en meer!

gamestoel kopen comfortabel bluetooth speakers