De ultieme verlichte puzzeltafel

Wat maakt deze puzzeltafel zo speciaal? Laten we beginnen met de praktische kant. Het houten blad is perfect voor het leggen van je puzzels, terwijl de vier handige lades ervoor zorgen dat je al je losse stukjes netjes kunt opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende stukjes die zoekraken! Bovendien kun je de lades gebruiken om je puzzelstukjes te sorteren op kleur en grootte, waardoor je nog efficiënter kunt puzzelen.

Maar dat is nog niet alles! Deze tafel is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De inklapbare pootjes en boog zorgen ervoor dat je de tafel gemakkelijk kunt opbergen wanneer je klaar bent met puzzelen. En dankzij de ledverlichting hoef je je geen zorgen te maken over slecht zicht, zelfs niet als het buiten donker begint te worden.

Verdere specificaties

De specificaties van de puzzeltafel zijn ook zeker het vermelden waard. Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, met MDF en dennenhout als materialen, is deze tafel niet alleen functioneel, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Met ruimte voor maar liefst 1000 stukjes en vier handige lades, is deze tafel perfect voor zowel kleine als grote puzzelprojecten. En het beste van alles? De tafel wordt gemonteerd geleverd, dus je kunt meteen aan de slag zodra hij bij je thuis aankomt.

puzzeltafel

Ben je klaar om je puzzelervaring naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw puzzeltafel met ledverlichting bij Action. Betaal gemakkelijk met iDEAL of creditcard en geniet binnen 3-5 werkdagen van je nieuwe favoriete puzzelaccessoire. En met 14 dagen bedenktijd heb je alle tijd om te ontdekken hoe geweldig deze tafel echt is. Dus waar wacht je nog op? Check de website van de Action en bestel deze handige gadget.