Action verkoopt de Magic Bullet blender

De Magic Bullet blender van de Action is een handig apparaat voor het hakken, snijden, mixen en malen van eten. Met een inhoud van 450 milliliter is deze blender vooral geschikt voor het maken van smoothies en shakes. Het is handig voor kleine klusjes in de keuken, zoals het fijnhakken van noten en kruiden. De motor heeft een vermogen van 200 watt en kan erg snel draaien: tot wel 20.000 keer per minuut. Dit houdt in dat hij ongeveer 333 keer per seconde draait, waardoor al je eten in een mum van tijd kan worden verwerkt.

De Magic Bullet is eenvoudig te bedienen. Je hoeft alleen de beker op de blender te plaatsen en erop te drukken om het apparaat te starten. In de set zitten de motor, een beker van 450 ml, een mes en een deksel. Na gebruik kun je de beker in de vaatwasser schoonmaken, en de messen kun je eenvoudig met warm water en zeep schoonmaken.

Magic bullet blender

Deze gadget voor in de keuken is alleen online te koop en kost 29,95 euro per stuk, met 5,99 euro aan bezorgkosten. De Magic Bullet-set is geproduceerd door het merk Nutribullet en is een handige toevoeging aan je keuken met zijn roestvrijstalen mes en een handige deksel. De compacte blender is echt top voor snelle en gemakkelijke bereiding van allerlei lekkere dingen. Of je nu een verse smoothie wilt maken of ingrediƫnten wilt hakken, deze Magic Bullet is er voor jou. Bekijk de website van de Action voor nog meer informatie.