Deze handige airconditioner is nu verkrijgbaar bij de Action

De Action verkoopt nu deze Alpina airconditioner voor maar €179. De handige airco houdt de temperatuur lekker koel in de ruimte waar je hem plaatst en heeft een koelvermogen van 9.000 BTU. Ook is de airco uitgerust met wieltjes zodat je hem eenvoudig kan verplaatsen. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat je totaal geen zin heb uit je bed te klimmen om de airco van stand of temperatuur te veranderen. Daarom wordt deze handige airco geleverd met een afstandsbediening, waardoor je hem op afstand kan inschakelen en instellen.

Ook beschikt de airconditioner over een 24-uurs timer die de airco automatisch aan het werk zet. Wil je een optimale nachtrust? Geen zorgen, de airco heeft ook een slaapstand waardoor die automatisch uitvalt. Handig toch? Niemand wordt namelijk vrolijk van een droge keel in de ochtend. Wat nog beter is, is dat de airco ontvochtigt omdat de koele lucht namelijk minder waterdamp bevat dan een warme lucht.

airconditioner action te koop

Twee jaar fabrieksgarantie

Natuurlijk heb je ook wat zekerheid nodig. De advertentie klinkt misschien heel leuk, maar straks doet hij het niet? Geen zorgen, de airconditioner komt namelijk met twee jaar fabrieksgarantie. Twee jaar lang hoef jij je sowieso geen zorgen te maken om om te vallen van de hitte. Waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij de Action en koop die airco! Onthoud wel dat de airco alleen tot en met 23 mei in de actie is en niet online te bestellen is.