De Action verkoopt een Nor-Tec projector

De Action verkoopt nu een projector van het merk Nor-Tec. De beamer kost slechts €99,- en de specificaties van het apparaat zien er zeer goed uit, vooral met die prijs in het achterhoofd.

Deze beamer heeft een hoge resolutie van 1280 × 720 en ondersteunt  1080p. Dit zorgt ervoor dat je zeer scherpe foto’s en video’s kunt projecteren. De beamer kan beelden projecteren met een diagonale beeldgrootte van maar liefst 3,30 meter. Om exact te zijn is dat 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog. Je kan dus wel stellen dat jij thuis een mini-bioscoop kan creëren met deze afmetingen.

De projector heeft een projectie-afstand van 1,2 m tot 4,45 m, waarmee je dus een schermgrootte kunt creëren van 1,41 m tot wel 3,30 m. Dat is mooi, want hierdoor kun je video’s in de exacte grootte projecteren die jij prefereert.

De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 m en beschikt ook over een ingebouwde speaker. Wil jij liever gebruik maken van een externe speaker? Dan kan dat ook. De beamer heeft namelijk een audioaansluiting. Dit is wel aan te raden als je de film of serie echt tot leven wil laten komen.

Suggesties voor de optimale gebruikservaring

Het is uiterst aangeraden om een groot scherm te gebruiken waarop je foto’s en video’s kunt projecteren. Wil je toch liever de muur gebruiken? Zorg er dan voor dat de muur glad en licht van kleur is. Dit zorgt voor de beste kijkervaring in het geval dat je geen scherm tot je beschikking hebt. Ook raden we je aan om voor een donkere omgeving te zorgen, want teveel licht hindert de beamer. Ook zal een stevig en rechte beamer zorgen voor een mooi en strak beeld.

Je kunt deze Beamer alleen bestellen via de site van de Action. Zojuist stond op de site vermeld dat de voorraad bijna op is, dus wacht niet te lang.