De verfspuit van de Action

De FERM-verfspuit, nu online te bestellen bij de Action, is een krachtig en handig hulpmiddel voor elke klusser. Met een vermogen van 450 watt, een handige 3 meter lange snoer en een capaciteit van 1200 ml is deze verfspuit gemaakt om grote oppervlakten moeiteloos te spuiten. Het is zelfs nog geschikt voor zowel water als oplosmiddel gedragen verf, lak en beits. Kortom, het is een alleskunner.

action verfspuit

Bij de verfspuit van de Action krijg je ook nog drie verschillende spuitpatronen (rond, horizontaal en verticaal). Zo kan je dit apparaat gebruiken voor vrijwel iedere verfklus binnens- en buitenshuis. De set wordt geleverd met vier opzetstukken van 1,5 mm, 1,8 mm en 2,5 mm. Met een comfortabel zacht handvat en een lang snoer biedt de FERM-verfspuit van de Action niet alleen veel functies, maar ook gemak tijdens het gebruiken ervan.

verfspuit kopen goedkoop

Of je nou een ervaren klusser bent of net begint met schilderen, deze verfspuit maakt elke verfklus een stuk makkelijker. Houd er wel rekening mee dat je niet naar de winkel rent, want in de schappen is dit ding niet te vinden (uitzonderlijk online). Met een garantie van 3 jaar laat Action zien dat ze meer dan tevreden over het product zijn. Check de website van de Action voor meer informatie.