De goedkope ventilator van de Action

De Action verkoopt momenteel een zeer handige ventilator die via WiFi te besturen is. Uiteraard ideaal voor de aankomende zomerdagen. Op warme dagen zal deze ventilator van het merk BlueMill zorgen voor een heerlijk koel huis. Zo hoef je niet elk uur onder de douche te stappen voor wat afkoeling. En in tegenstelling tot een airco verbruikt een ventilator ook nog eens veel minder energie. Deze handige ventilator van de Action beschikt over vier standen, stiltewerking en verspreid frisse lucht gelijkmatig. Natuurlijk is het mogelijk om de ventilator in elke ruimte te gebruiken. Of je nu wat verfrissing wil in je kantoor of woonkamer, deze ventilator komt overal van pas. Daarnaast is hij ook nog eens in hoogte verstelbaar tot een maximum van 93 cm. En doordat hij in de nachtmodus erg stil is, kan hij ook worden gebruikt in de slaapkamer. Dit is natuurlijk zeer handig wanneer je naar bed gaat en niet wakker wil liggen door de warmte.

ventilator action te koop

Bekijk deze link om naar de website van de Action te gaan voor de prijs en meer informatie.

De ventilator is zeer gebruiksvriendelijk. Hij is namelijk gemakkelijk te bedienen met de gratis app, afstandsbediening of gewoon met de soft touch knoppen op de voet. Daarnaast heb je met de BluMill ventilator van de Action de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende timerinstellingen. Deze variëren van 30 minuten tot 7,5 uur. Ideaal voor als je eventjes wil afkoelen als je gaat slapen, werken of ontspannen.

Wat kost deze BlueMill ventilator?

Deze handige ventilator is niet alleen zeer handig maar ook nog eens erg goedkoop. Op andere websites zoals Bol.com vind je deze ventilator met een prijs van €89,99. Maar bij de Action pakken ze het wat beter aan. Zo bedraagt de prijs slechts €44,95! Dit product is alleen online verkrijgbaar wees er dus snel bij.