Action heeft nu gadget voor gamers in assortiment

De Trust Gaming-Headset Carus is echt een koopje, want de headset van de Action kost slechts 14,95 euro. Deze headset heeft een over-ear design, wat betekent dat de oorkussens je oren helemaal bedekken voor extra comfort. De oorkussens zijn gemaakt van ademend meshmateriaal, zodat je urenlang kunt gamen zonder ongemak.

action headset

Alles wat je moet weten over de headset van de Action

Een handige eigenschap van deze headset is dat je hem gemakkelijk kunt aansluiten op je gamecontroller, zoals bijvoorbeeld je PlayStation, en wat nog makkelijker is, is dat de Action altijd in de buurt is. Hierdoor kun je direct in de actie duiken zonder gedoe.

De zwarte kleur van de Trust Carus headset geeft hem een vette uitstraling die bij elke gamer past. Hij heeft een hoofdband die comfortabel over je hoofd rust en een geïntegreerde microfoon om te communiceren met je teamgenoten tijdens het gamen.

headset action

 

Met een kabellengte van 1,2 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid, en de mute functie en volumeregeling zorgen voor extra gemak. Als je op zoek bent naar deze headset in de Action, kun je het artikelnummer 3204188 gebruiken om hem snel te vinden. Kortom, de Trust Gaming-Headset Carus biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige game-ervaring zonder dat het game over is voor je portemonnee! Dus waar wacht je op? Klik hier op deze link om de Trust Gaming-Headset Carus op de website van de Action te bekijken.

Wil je meer mooie deals zien van de Action? Check dan hier alle Action deals.