Tefal Ultra Fry heeft een familieformaat

Airfryers zijn er in allerlei soorten en maten. Deze van Tefal heeft een Familieformaat van 4,2 liter. Met deze zogeheten royale XL-capaciteit kan je zonder moeite aan de behoeften van je gezin voldoen. Het apparaat kan op max. 200 ˚C ingesteld worden en heeft 8 verschillende kookprogramma’s speciaal voor friet, cake, pizza, toast, kip, vlees, garnalen en vis. Daarmee kan je in ieder geval nog wat variëren in eten, voor als je na een lange dag geen puf meer hebt om te koken.

Bekijk deze link om naar de Action website te gaan.

Scoor bij deze Airfryer bij de Action

Niemand heeft na een drukke werk- of schooldag nog zin om uitgebreid te gaan koken. Maar elke keer bestellen of uiteten gaan, ga je na verloop van tijd ook weer voelen in de portemonnee. Gelukkig kan je met de Tefal Ultra Fry koken zonder olie en hoef je niet te wachten op het voorverwarmen. Scheelt toch weer een wandeling naar de keuken.

tefal airfryer goedkoop action aanbieding

Mocht je nu helemaal om zijn, bij de Action kost de Airfryer slechts 69,95 euro en als je hem nu bestelt, heb je hem binnen drie tot vijf werkdagen voor de deur staan. Extra chill, als je weet dat ‘ie ergens anders bijna het dubbele kost. Alsof dat nog niet genoeg is, hoef je er de deur ook nog eens niet voor uit. Hij is namelijk alleen verkrijgbaar op de website van de Action.