De ideale tafelhaard voor elke liefhebber

De zomer komt eraan, en wat is er beter dan de warme avonden door te brengen in de buitenlucht met vrienden en familie? Voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje stijl en warmte, heeft Action een verrassing in petto. Vanaf 7 mei 2024 introduceert Action de RedFire Elva tafelhaard, een onmisbare aanwinst voor jouw buitenruimte.

De RedFire Elva is een verfijnde tafelhaard die draait op bio-ethanol, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook zorgt voor een sfeervolle ambiance zonder gedoe met kabels of stekkers. Met een prijs van slechts het kleine bedrag van € 39,95, is deze prachtige toevoeging aan je tuin nu binnen handbereik. En het beste nieuws? Je kunt hem gemakkelijk online bestellen, waar en wanneer het jou uitkomt.

action tafelhaard

Stijlvolle warmte voor buiten

Deze tafelhaard is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een slimme keuze voor wie van gemak houdt. Met afmetingen van 35 x 18 x 14 cm past hij perfect op elke tuintafel. De elegante rechthoekige vorm, gemaakt van duurzaam staal en voorzien van glazen panelen aan de zijkanten, zorgt ervoor dat het vuur veilig en toch zichtbaar blijft. En als kers op de taart wordt de RedFire Elva geleverd met een bijpassend blus-deksel, voor extra gemoedsrust.

Met een brandtijd van één uur heb je ruim de tijd om te genieten van de warmte en het sfeervolle licht dat deze tafelhaard biedt. En als je toch niet helemaal tevreden bent, geen zorgen: Action biedt een retourperiode van 14 dagen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw buitenleven.

Dus, waar wacht je nog op? Voeg een vleugje elegantie en warmte toe aan jouw tuin met de RedFire Elva tafelhaard, exclusief verkrijgbaar bij Action. Je kunt hem gemakkelijk online bestellen, waar en wanneer het jou uitkomt.