‘Het Beste Product van het jaar 2023-2024’

Ieder jaar wordt er een grootschalige consumentenverkiezing gehouden, in zowel Nederland als België om te bepalen welke producten in de prijzen vallen. Op deze manier kan jij, als consument, een goed beeld krijgen van de bevindingen van andere consumenten.

Er zijn ieder jaar wel enkele producten van de Action die in de prijzen vallen, zo ook dit jaar. De ‘Max & More setting spray’ is de winnaar in de categorie ‘schoonmaakproducten’, de ‘Ziki sokken’ gingen met de prijs naar huis in de categorie ‘fashion’, maar er is één product dat ook jij in huis wil halen en het schoonmaken in huis net wat makkelijker maakt: de Superfinn ontvetter.

superfinn ontvetter action beste product van het jaar 2023 2024

Superfinn ontvetter van de Action valt weer in de prijzen

Al eerder (in 2021) won de Superfinn ontvetter van de Action ‘Het Beste Product van het jaar’ in zijn categorie, en nu valt ie weer in de prijzen. Het product, dat slechts een prijs heeft van € 1,68, zou echt een wondermiddel moeten zijn in het huishouden. In de beschrijving op de website van de Action valt te lezen dat het een extra krachtige schoonmaakformule heeft voor diverse oppervlakken, waarmee je zelfs de hardnekkigste vetvlekken kan verwijderen. Je kan de Superfinn ontvetter gebruiken in de keuken, badkamer, garage of welke plek dan ook in huis. De spray heeft een inhoud van 750 milliliter en ligt hoogstwaarschijnlijk gewoon in het dichtstbijzijnde filiaal van de Action.