De LSC Smart Connect stekker van de Action

Hoe vaak heb je apparaten in het stopcontact zitten zonder dat ze aan staan? Vaak toch? Denk dan aan je telefoonoplader of een lamp die je op dat moment helemaal niet gebruikt. Hoewel dit je niet veel kost, wordt er toch wel wat stroom verbruikt. Dat wordt gezien als sluipverbruik. Gelukkig heeft Action daar een oplossing voor, namelijk de LSC Smart Connect stekker. De minimale afname is 3 stekkers, maar die zal jij ongetwijfeld wel ergens kwijt kunnen.

Je kan de handige stekker supermakkelijk instellen. Het enige wat je hoeft te doen is via je wifi de gratis app LSC Smart Connect downloaden. Via die app kan je al je apparaten die je hebt toegevoegd makkelijk bedienen door het aan of uit te zetten. Zo zet je kerstverlichting in een handomdraai aan en uit met de app. De app is ook gecombineerd met Google Home of Alexa. Ben jij dus echt een luilak? Dan zou je dus ook je stem kunnen gebruiken.

lsc smart connect action

De app is zo handig gemaakt dat je er zelfs tijden aan zou kunnen koppelen. Stel, je gaat slapen om 23:00, dan zou je een soort wekker kunnen zetten met dat hij stopt met stroom geven om 22:45, want niemand gebruikt een televisie tijdens het slapen. In deze geweldige stekker zit ook een geïntegreerde powermeter. Daarmee kan je precies zien wat het verbruik is en dat slechts voor € 6,95, een leuk kerstcadeautje, toch?

Bestel hem via de website van de Action. Het is een weekactie tot en met 12 december, dus wacht niet te lang. Bekijk hieronder een korte video waarin je te zien krijgt hoe de handige gadget werkt: