Schoonmaken het makkelijkst met het beste middel

Een goede schoonmaakroutine is essentieel voor het behoud van een hygiënische en gezonde leefomgeving. Schoonmaken met effectieve schoonmaakmiddelen is daarbij van groot belang: het kan alleen middelen die goed werken. Dergelijke schoonmaakmiddelen spelen een cruciale rol bij het verwijderen van vuil, bacteriën, vlekken en ongewenste geuren. Maar wat zijn nou de beste, en minstens net zo belangrijk, betaalbare schoonmaakmiddelen?

De Consumentenbond doet hier om de zoveel tijd onderzoek naar door verschillende middelen te testen en vervolgens de uitslag bekend te maken. De Action viel opnieuw in de prijzen toen ze hun kalkreiniger benoemden tot ‘Beste Koop’.

Consumentenbond: Superfinn kalkreiniger-spray van de Action is ‘Beste Koop’

De kalkreiniger van Action, de Superfinn anti limescale, is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Dit is zowel vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding als de goede werking ervan. De betreffende producten, 24 badkamerreinigers in totaal, werden grondig getest op de prijs, kalkverwijdering, kalkzeepverwijdering, materiaalaantasting, duurzaamheid, kalkbescherming en gebruiksgemak en vervolgens beoordeeld. Bij de beoordeling van kalkverwijdering behaalde de kalkreiniger van Action zelf een score van 7,1 en kwam hiermee op de derde plek. De Superfinn anti limescale werd echter gewaardeerd met een 7,8 voor het voorkomen van aantasting van materialen en kwam hiermee op de eerste plaats terecht.

Action 'Beste Koop' kalkreiniger Superfinn

Rennen naar de Action

De General Manager van Action Nederland, Thomas Smit, reageerde blij en trots op dit nieuws. Hij vermeldt dat Action voortdurend streeft naar verbetering van producten met de laagst mogelijke prijzen. Ze zijn daar behoorlijk succesvol in geweest, aangezien de Superfinn al verkrijgbaar is voor slechts €1,48 per 750 ml fles. Gelukkig voor ons is de kalkreiniger niet het enige product van de Superfinn-lijn. Ze hebben ook vaatwastabletten, bleekmiddel, ontkalker, wasmachine- en vaatwasmachinereiniger, toiletgel, ontvetter en afwasmiddel. Alles om de keuken en badkamer weer spik en span te maken.

Lees ook: Action verkoopt een héél chille draagbare mini-blender voor slechts €9,98.