Buccan Picknickmand nu te koop bij de Action

De picknickmand is van het merk Buccan, welke ook bekend staat om zijn goede barbecues en andere handige gadgets om je eten mee te bereiden. Nu komen ze dus met de aller chillste picknickmand voor deze zomer. Maar waarom is deze zo relaxt?

Allereerst zitten er accessoires bij, zoals bestek, glazen én borden . Wel zo handig is om die erin te houden, aangezien de vakjes perfect zijn voor het servies in het pakket. De borden hebben een diameter van 18 centimeter en zijn gemaakt van keramiek. Het bestek is gemaakt van rvs met plastic handvatten, en de glazen zijn van plastic. De mand is niet al te groot, de afmetingen zijn: 40 x 28 x 30 cm. De picknickmand zelf is gemaakt van een mix van wilgen en houtsnippers en PU leer, dat is een soort imitatieleer. 

buccan picknickmand met koelvak action

Picknickmand

Buccan €29,95 Shop nu

Check deze link voor de prijs en meer informatie.

Een heel kool koopje voor de zomer van 2023

Het allerhandigste van de mand is dat het een koelvak bevat. Wel moet je zelf een koelelement toevoegen om het koelvak voor koeling te gebruiken. Voor de rest is het echt een koopje! De picknickmand bevat alles wat je nodig hebt voor een picknick. En het is voor een prijs van 29,95 euro helemaal van jou! Op websites als Bol.com vind je deze mand voor een bedrag van maar liefst 79,99 euro. Echt een ‘action’ van de Action dus! Check deze link om naar de website van de Action te gaan om de picknickmand te bestellen.