De Maxxter monitorstandaard van de Action

Geef je werkplek een upgrade met de Maxxter monitorstandaard, te koop bij de Action. Voor slechts € 9,99 krijg je niet alleen een handige oplossing voor een rommelvrij bureau, maar ook een slimme manier om je werkruimte te optimaliseren. Deze standaard tilt je beeldscherm naar ooghoogte, waardoor je kunt werken zonder je nek te belasten.

action monitorstandaard

Wat maakt deze gadget nog beter? Nou, het heeft twee handige USB-poorten waar jij gemakkelijk je smartphone of andere elektrische apparaten mee kunt opladen. En als klapPER op de vuurpijl kun je je toetsenbord netjes onder de standaard opbergen, waardoor je meer ruimte hebt om aantekeningen te maken of andere taken uit te voeren.

Met een draagvermogen van maximaal 10 kg biedt de Maxxter monitorstandaard niet alleen praktische voordelen, maar maakt hij ook een einde aan het rommelige en ongeorganiseerde werkruimte. Thuiswerken was nog nooit zo comfortabel en efficiënt! Bekijk de TikTok-video hieronder om een beter beeld te krijgen van deze handige gadget van de Action:

@.berendjan Clean desk policy bij de action!! #actionfind ♬ Koekje Met Je Moeder – Kalvijn & Guy

De specificaties van de Maxxter monitorstandaard

De Maxxter monitorstandaard, verkrijgbaar in stijlvol wit, heeft een handige afmeting van 168 x 555 x 49 mm en wordt gevoed via een 1.5 meter lange kabel. Met twee ingebouwde USB-poorten is opladen van apparaten eenvoudig, en het vermogen bedraagt 10 watt. Het artikelnummer is 3007360, om jezelf een zoektocht te besparen in de winkel. Deze standaard tilt je beeldscherm naar ooghoogte, creëert extra werkruimte door je toetsenbord eronder op te bergen en zorgt voor een opgeruimd bureau. Perfect voor thuiswerkers! Bekijk de website van de Action voor meer informatie over de monitorstandaard. Let wel op: hij is alleen verkrijgbaar in de filialen van de Action.