Wat heb je nodig voor een fijne thuiswerkplek?

Anno 2023 is thuiswerken voor veel mensen de norm. Het is dan ook wel zo relaxt als je een fijne thuiswerkplek hebt en jezelf daarin ook van alle comfort (en gadgets) voorziet. Hierbij horen niet alleen een fijne bureaustoel en een laptop. Je hebt veel meer nodig om een gehele installatie voor jezelf te bouwen. Stop met het werken vanaf je laptopscherm, dat geeft namelijk rug- en nekklachten wanneer je voorovergebogen zit. Werk in plaats daarvan op een monitor, zodat jij recht voor je uit kan kijken. Geloof ons maar: deze tip is goud waard voor je rug.

Doe je daar een schepje bovenop, dan koop je nog wat extra hebbedingetjes om het jezelf zo relaxt mogelijk te maken. Hiervoor kan je terecht bij onze favoriete budgetwinkel: de Action. Daar verkopen ze via de webshop nu namelijk een monitorstandaard met USB-aansluitingen. Ideaal!

Action komt met een monitorstandaard mét USB-aansluitingen

Met de Soundlogic monitorstandaard geef jij jouw werkplek een handige upgrade. Niet alleen zal je scherm op ooghoogte komen te staan, je hebt direct een gadget waar jij jouw toetsenbord eenvoudig onder kan schuiven. Zo zorg je ervoor dat alles georganiseerd en netjes is. Het design van de standaard is strak en modern, waardoor hij in vrijwel iedere setting past. De USB-poorten zijn ideaal voor het opladen van bijvoorbeeld je smartphone, powerbank of tablet. In de TikTok-video hieronder zie je een variant van de monitorstandaard, welke in de filialen van de Action te koop is.

@.berendjan Clean desk policy bij de action!! #actionfind ♬ Koekje Met Je Moeder – Kalvijn & Guy

De standaard in de video heeft echter maar twee USB-aansluitingen. Voor een paar euro extra heb je een monitorstandaard met maar liefst 4 USB-poorten, die uitsluitend te bestellen is via de website van de Action voor €14,95. Voor die paar euro extra is het (in onze ogen) meer dan de moeite waard.