Action komt met geniale heater

Deze Action-vondst is een koopje dat je niet wilt missen. De kachel is uitgerust met handige functies zoals een 24-uurs-timer, afstandsbediening via een app, eenvoudige bediening en een strak design. Je kunt het product alleen online bestellen, dus voordat je naar de dichtstbijzijnde fysieke winkel rent, hou dat in gedachten. Zodra de het pakketje is bezorgd, kun je moeiteloos je huis verwarmen met de “LSC Smart Connect” Action heater. En het beste is dat je niet eens thuis hoeft te zijn om de verwarming aan te zetten. Je kunt het al activeren terwijl je onderweg naar huis bent.

action heater 5

Deze slimme Action heater biedt twee verwarmingsstanden en een antivriesmodus, en dankzij de timer begint hij zelfs automatisch met verwarmen in de avonduren. Op het heldere led-display kun je gemakkelijk zien welke functie is ingeschakeld, en het strakke design zorgt ervoor dat het naadloos in je interieur past.

‘Electronic room temperature control’

De Action legt op hun website uit: “Om de kachel aan te zetten of in te stellen gebruik je de knop aan de voorkant, of de app. Omdat de heater beschikt over “electronic room temperature control” zal de heater de temperatuur van de ruimte lezen, om deze tot een comfortabele temperatuur te brengen. Tip: Zet de heater op afstand aan via de app, zodat je nooit in een koud huis thuiskomt.

Zodra de heater bij jou thuis is bezorgd, hoef je alleen even de pootjes aan de onderkant te bevestigen en het verwarmen kan beginnen.”

En het beste van alles? Deze geweldige convectorkachel is vanaf 10 oktober verkrijgbaar via de webshop van Action voor slechts 49,95 euro per stuk. Vergeet niet dat er nog vijf euro bezorgkosten bijkomen.

action heater

Convectorkachel

LSC Smart Connect €49,95 Shop nu

Hier zijn enkele specificaties van deze voordelige Action heater:

Artikelnummer: 3012731
Merk: LSC Smart Connect
Gewicht: 3,6 kg
Afmetingen: 9 x 62 x 43 cm (lengte x breedte x hoogte)
Bediening via app: Ja (via wifi)
Led-display: Ja
Timer: Ja (24 uur)
Wifi: 2,4 GHz
Vermogen: 2000 watt
Spanning: 220 – 240 volt
Verwarmingsstanden: 1250 watt en 2000 watt
Geschikt voor ruimtes van: 20 – 25 m2

Dus waar wacht je nog op? Bespaar geld en verwarm je huis slim met de Action heater!

Benieuwd naar andere Action producten? Check dan eens deze handige Action gadget voor thuiswerkers.