Eiwitpoeder, het heilige middel voor sporters

Anno 2023 kan de gymfanaat bijna niet meer zonder eiwitten. Het ene na het andere sportmerk schiet uit de grond en komt met hun eigen eiwitshakes. Echter is er één ding: wanneer je dit echt veel gaat gebruiken, dan ga je het zonder enige twijfel voelen aan de portemonnee. Gelukkig hebben we daar de Action.

 

Bodymass eiwitshakes: het goedkope alternatief van de Action

Al langere tijd heeft de Action de eiwitpoeders van het merk Bodymass in zijn assortiment. De potten hebben een inhoud van 670 gram, wat goed is voor maar liefst 22 porties. Dat betekent dat je er lekker lang mee kunt doen. En er is nog iets leuks: het eiwitpoeder is er nu in 3 verschillende smaken. Eerder hadden ze de smaken aardbei en vanille in hun assortiment en daar doen ze nu een razend populaire smaak bovenop: chocolade.

action chocolade eiwitshake goedkoop

En weet je wat helemaal geweldig is? De prijs! Deze grote pot met 22 porties eiwitpoeder kost maar 12,95 euro. Een klein beetje rekenwerk leert ons dat dit nog geen 0,59 euro per shake is. Dat is echt een goede deal, toch? Dus als je op zoek bent naar een betaalbare manier om wat extra eiwitten binnen te krijgen, dan is het eiwitpoeder van de Action echt iets voor jou!