Elektrische step te koop bij de Action

Deze elektrische step van het merk Denver heeft een bereik van 12 kilometer, is inklapbaar en makkelijk mee te nemen, beschikt over anti-lek banden. De step kost je 199 euro plus 5,99 euro bezorgkosten en is alleen online verkrijgbaar op de website van Action.

De step is ideaal voor op vakantie want in alleen in het buitenland mag je hiermee rijden. In Nederland is de step helaas verboden op de openbare weg, al zijn een aantal modellen wel een uitzondering op deze regel. Als je echter in Parijs wil rondreizen met de step dan is dat zeker mogelijk. Zo verplaats je jezelf in no time van de Eiffeltoren naar de Arc de Triomphe in de Franse hoofdstad. Ook is de step heel makkelijk te bedienen en makkelijk uit te klappen met een hendel – waar een metalen kap overheen zit om te voorkomen dat hij tijdens het rijden inklapt.

elektrische step te koop

Als je de step van zijn standaard haalt dan kun je gelijk aan de slag, je hoeft slechts een klein zetje te geven en de versnellingstoets ingedrukt te houden en je bent onderweg. De remmen bedien je via de linkertoets aan het stuur, ook is er een handmatige rem op de achterband. De pijltjes naast het display dienen voor het instellen van de snelheid. Op dit display zie je ook de kilometerstand, naast logischerwijs ook de snelheid. Als je de step even niet gebruikt dan schakelt hij weer uit.

Daarnaast is de step ook te gebruiken op donkere winterdagen want je kunt gewoon het voorlicht inschakelen. Er is ook een achterlicht inbegrepen, deze moet je monteren met de geleverde materialen. Dankzij de reflectoren ben je ook vanaf de zijkant zichtbaar.

De overige specificaties

Bekijk hieronder de specificaties:

Artikelnummer 3009582
Merk Denver
Afmetingen 42 x 102 x 105,5 cm
Type SEL-80130
Materiaal Aluminium, rubber
Gewicht 10,7 kg
Accu 36 volt
Inclusief adapter Ja
Inclusief 1 achterlicht, 1 bel, 2 reflectoren
Inclusief montagemateriaal Ja
Maximaal draagvermogen 100 kg
Maximale snelheid 20 km/u
Bereik 12 km
Oplaadtijd 3 uur
Waterbestendig Ja, IPX4