Krachtige en wendbare elektrische step

De Acer ES Series 3 AES013 elektrische step combineert kracht met wendbaarheid. Dankzij de hubmotor van 36 V/250 W kun je genieten van 15 tot 25 km rijplezier op één enkele lading. En met een maximale snelheid van 25 km/u zoeft deze step moeiteloos door stedelijke straten en landelijke wegen. Maar het echte pareltje is de schrijfrem achter, waarmee je altijd in controle blijft, zelfs bij hogere snelheden.

Met zijn gestroomlijnde zwarte ontwerp is de Acer ES Series 3 AES013 niet alleen krachtig, maar ook stijlvol. Het brede platform zorgt ervoor dat je stevig en comfortabel staat, terwijl het ingeklapt slechts 107 x 49 x 54 cm meet, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in het openbaar vervoer of in de kofferbak van je auto.

Gebruiksvriendelijk en veilige step

Deze elektrische step is ontworpen met jouw gemak en veiligheid in gedachten. Met drie snelheidsmodi kun je eenvoudig schakelen tussen rustig rijden, gemiddelde snelheid en een snelle acceleratie. Het lcd-scherm geeft duidelijk de snelheid, het accuniveau en andere belangrijke gegevens weer, zodat je altijd op de hoogte blijft.

action step

De technische specificaties van de Acer ES Series 3 AES013 elektrische step zijn indrukwekkend. Met een maximaal gewicht van 100 kg en een krachtige motor biedt deze step voldoende power voor soepele en efficiënte ritten.

Afhankelijk van de regelgeving in jouw land, kan de maximale snelheid variëren tussen 20 en 25 km per uur. Dankzij een korte oplaadtijd van slechts 4 uur ben je snel weer op weg. De remmen zijn goed doordacht met een elektrische rem aan de voorzijde en een schrijfrem aan de achterzijde, wat zorgt voor optimale controle en veiligheid. Het lcd-display, de LED-koplamp en het achterlicht dragen bij aan een betere zichtbaarheid en gebruiksgemak, terwijl de IPX5-certificering garant staat voor duurzaamheid en weerbestendigheid.

Online bij Action te bestellen

De Acer ES Series 3 AES013 elektrische step is exclusief hier verkrijgbaar via de online winkel van Action voor een prijs van slechts 279 euro. Ter vergelijking: op de eigen website van Acer betaal je momenteel 449,90 euro.  Met slechts een paar klikken kun je jouw exemplaar bestellen en profiteren van snelle levering binnen 3-5 werkdagen, met een royale bedenktijd van 14 dagen. Let wel op: deze elektrische step is niet toegestaan op de openbare weg in Nederland.