Blomweg 1, te Ouddorp is the place to be

Aan de Blomweg in Ouddorp bevindt zich dit paleis met een perceeloppervlakte van bijna 177.000 vierkante meters. Hiervan wordt ruim 880 vierkante meter in beslag genomen aan woonruimte. Op het enorme landgoed is dus nog genoeg ruimte voor een fraaie en voornamelijk groene omgeving.

Aan de achterzijde van de woning is een gigantische vijver aangelegd waar tijdens hete zomerdagen in gezwommen kan worden. Aan de voorzijde is een lange oprijlaan met veel hoge bomen geplaatst. Dit maakt de entree van de woning overweldigend en zeer uniek. Alleen al de garage waar de bolide in geparkeerd kan worden is al groter dan de gemiddelde woning in Nederland. Middels een brede trap is een heuse binnenplaats te betreden. Hieromheen is de hele woning gebouwd. Door middel van verschillende schuifdeuren en -ramen is deze binnenplaats te betreden vanuit het huis. Hier is rekening gehouden met een terras en luxe zonnestoelen. Zo ben je één met de natuur en zijn er geen tekortkomingen op het gebied van privacy.

Vier woonlagen tot je beschikking

De gigantische woonoppervlakte wordt benut op maar liefst vier verschillende woonlagen. Daar kom je bij binnenkomst in de hal ook al direct achter. De bijzondere architectuur verraadt door middel van vele zichtbare trappen dat het niet gaat om een kleine woning. Aan de binnenkant van het huis is veel gebruik gemaakt van de kleur wit in combinatie met marmer als materiaal. Zo is de kostbare steensoort veelvuldig terug te zien in de eetkamertafel en op het kookeiland. Ook in de badkamer komt het marmer nog subtiel terug, maar dit keer in combinatie met zwart. Alles is erg netjes afgewerkt en heeft de komende jaren in ieder geval geen aandacht nodig. In z’n totaliteit telt de woning maar liefst zes slaapkamers, maar vooral de masterbedroom trekt de aandacht. Zoveel ruimte heeft bijna niemand in z’n slaapkamer.

Schrikbarende vraagprijs op Funda

De vraagprijs per vierkante meter bedraagt ruim 11.350 euro. Gezien de grootte van de woning is er dus een flinke vraagprijs verschenen op Funda. Ook de locatie draagt bij aan dit schrikbarende prijskaartje. Zo zit je vanaf de woning binnen vijf minuten op het strand om te kunnen genieten van de Noordzee. Zo kan er ook gebruik gemaakt van het Noordzeestrand wanneer de privézwemvijver begint te vervelen. Om van al deze voordelen en luxe gebruik te kunnen maken moet er uiteraard flink in de buidel getast worden. Om de nieuwe eigenaar van het Ouddorpse stulpje te worden moet je 10 miljoen euro af kunnen tikken. Voor de meeste van ons blijft het dus letterlijk bij een droomhuis mannen…

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woning aan de Blomweg 1, te Ouddorp:

funda ouddorp villa

villa ouddorp te koop

villa miljoenen ouddorp